Serbian Bulgarian Croatian English French German Greek Hungarian Italian Macedonian Romanian Russian Slovenian Spanish

Iskustva korisnika

R. L. - Lazarevac, 28.9.2016.

     Deca su naše najveće blago. Ko ima decu, ima sve. Prolazile su godine a ja nisam mogla da ostanem u drugom stanju. Odlazila sam kod doktora, imala nekoliko intervencija, operacija i opet ništa.

     Rešila sam da uzmem stvar u svoje ruke. Počela sam da koristim zeolit jer sam smatrala da moj organizam mora da se očisti.

     Prošao je prvi mesec korišćenja zeolita. Primetila sam da mi je lice bilo lepše. Nastavila sam da pijem zeolit.

     Drugi mesec korišćenja zeolita primetila sam da mi kosa manje opada, da su mi nokti čvršći, ali primetila sam i da mi se puno spava. A spavalo mi se zato sto sam ostala u drugom stanju.

     Posle dva meseca korišćenja Sašinog zeolita i uz veru, nadu i molitvu, ostala sam trudna.

 

B. Ž. Nikolina - Jasenovac, 02.9.2016.

     Željela bih da podjelim svoje iskustvo sa zeolitom. Imam djevojčicu staru 6 godina koja ima poremećaj iz spektra autizma. Naime, za cjenjenog Sašu Cvetkovića i zeolit sam dobila preporuku od jedne logopedice iz Zagreba koja je radila sa mojom Natašom. Nataša ima problem sa govorom i komunikacijom, koji je nastao nakon sto je primila MMR vakcinu,za koju sumnjam da je izazvala njeno stanje. Odlučila sam da koristimo zeolit da bi se njeno tjelo detoksiziralo i očistilo od teških metala. Počeli smo da koristimo zeolit u februaru. Koristili smo ga 3 mjeseca određenu dozu koju nam je Saša preporučio. Mogu reći da sam jako zadovoljna Natašinim napretkom. Nataša puno više govori i razumije nakon te terapije. Ponekad je Nataša bila u nervoznom i razdražljivom stanju, čega skoro više i nema. Ne bih se nikada usudila da dam svom djetetu nešto što nosi rizik od bilo kakvih nuspojava, ali zeolit može samo pozitivno da djeluje na svaki organizam. Preporušila bih ga svakom ko ima slišan problem, a mi ćemo ga naravno nastaviti koristiti.

     Dragi Saša jos jednom Vam se zahvaljujem na svemu. Vašoj ljubaznosti i savjetima. Za Vas imam samo riječi hvale i preporučujem svima vaše proizvode.

     Srdacan pozdrav!

 

R. Branka - Banja Luka, 06.8.2016.

     U martu mjesecu počela sam da imam vrtoglavice koje sam u početku smatrala rezultatom pretjeranog umora. Kako su dani prolazili vrtoglavice su bivale sve češće iako sam smanjila poslove i počela da se odmaram tokom dana. Kod ljekara mi je dijagnostikovan simptom poremećaja centra za ravnotežu. Od dijagnoze dalje nisam išla ka terapiji (iako je prepisana) jer sam se tokom života uvjerila da moderna medicina sa svojom hemijom djelom zaliječi problem i napravi barem tri nova. U to vrijeme sam vec počela da koristim Sašin zeolit te sam mu ispričala moj problem sa vrtoglavicom. Napravio mi je "Tinkturu po mjeri" koju sam pila 50 dana. Nakon 9-10 dana pijenja tinkture moje vrtoglavice su postale rijetke, nakon SAMO mjesec dana totalno su nestale. Kažem SAMO mjesec, jer predložena ljekarska terapija koju sam trebala koristiti je bila u trajanju od 3-4 mjeseca, sa možda dobrim rezultatima.

     Kombinacija zeolita i tinkture mene je oslobodila vrtoglavica, dala mi novu energiju i vratila me mojim poslovima i aktivnostima.

     Saša hvala iz srca i moje iskrene preporuke za Sašine preparate!

 

G. Gabrijela - Vranje, 18.6.2016.

     Posle duge, uporne i bezuspešne borbe sa gljivicom kandidom, raznim medikamentima (antimikoticima) i konvencionalnom bezuspešnom lečenju, obratila sam se Saši. Saša Cvetković, koji mi je preporucio TINKTURU PROTIV KANDIDE, zatim i tinkturu sa ZELENIM ORAHOM I LIMUNOM, broj kolonija se znatno smanjio. Odmah nakon toga sam uzela ZEOLIT 3x dnevno za čišćenje i detoksikaciju organizma i uz SREBRNU VODU, takođe od Saše, moji rezultati su bivali sve bolji a moje zdravstveno stanje vidno poboljšano!

     Pored toga imala sam i cistu na desnom jajniku, veličine 9 mm. I uz upotrebu TINKTURE OD NEVENA i čaja, za manje od mesec dana cista je nestala, što je potvrđeno i UZ pregledom!

     I na kraju, kao dodatak svemu tome, koristila sam ZAPPER aparat, koji mi je takođe Sasa ponudio. I moji rezultati su: NIJE IZOLOVANA GLJIVICA RODA CANDIDA!

     Sve to i uz veliku VERU U BOGA U SEBE I IZLEČENJE. Jedno VELIKO HVALA SAŠA tebi i TVOJIM PROIZVODIMA na PRIRODNOJ BAZI i nastavi da tako pomažeš ljudima.

     Neka te Bog čuva i svako dobro ti želim!

     Hvala od srca!

 

M. Z. Umićević - Beograd, 24.5.2016.

     Posle dugogodišnje muke sa herpesom koji se javljao svaki put kada mi opadne imunitet i lečenjem lekovima aciklovir kao i kremom svaki put se ponovo vraćao, a lečenje je pritom trajalo po dve do tri nedelje. Sa Sašinim preparatom na biljnoj bazi je konačno nestao posle dva nanošenja i već dva meseca se nije vratio. A po dosadašnjim iskustvima drugih trebalo bi i da se uopšte ne vrati.

     Hvala ti Saša, jer je meni sve ovo izgledalo nemoguće!

 

M. Lazetić - Čačak, 29.4.2016.

     U poslednjih par godina sam imala problema sa cistama na jajnicima nastalim hormonskim disbalansom. Posle toga su se pojavile ciste na štitnoj žlezdi. Nakon bezuspešne medikamentozne terapije obratila sam se Saši koji mi je preporučio dve vrste tinktura. Jedna je bila pravljena po meri za regulaciju hormona, a druga Mladi zeleni orah i limun, koju sam ponovila 2 puta. Nakon 3 meseca potpuno su nestale sve ciste, što je potvđeno i UZ pregledom. 

     Hvala Saši

S. Jović - Velika Plana, 07.4.2016.

     Prenosim vam moje iskustvo vezano za zeolit. Naime, imam na gornjem zubu paradentalni džep, koji se uglavnom obrađuje kod stomatologa. I resim da probam zeolit, uveče nakon pranja zuba, natrpam na desni zeolit i tako prenoćim, i nakon tri večeri prestao bol. Ko ima slične probleme neka proba, brzo je i jednostavno!

Komentar jednog našeg korisnika:

S. Nikolić - Minhen

     Potvrđujem, pre mesec dana sam i sam imao sličan problem. Zeolit mi je pomogao!

E. V. Koloska - Skoplje, 14.02.2016.

     Moj muž ima problem sa paradentozom. Pre tri nedelje počeo ja da koristi biljne kapi od gaveza. Tri puta na dan ispira usta sa 15-20 kapi razređeno sa vrlo malo vode oko 20-30 min. Oseća poboljšanje u ustima, nepce je postalo trvđe i prestali su bolovi. Proces još traje i nadamo se da će biti mnogo bolje. 

     Hvala Saši. Pozdrav!

M. Ivana - Vranje, 11.02.2016.

     Imam problema sa herpes simplexom, slučajno sam videla Sašinu objavu na FB u grupi "Biljna apoteka Dr Nikolić", da mu se jave svi oni koji imaju ovaj problem. S obzirom da sam ranije koristila razne preparate, tipa Aciklovir, Hidrociklin itd. nisam bila zadovoljna njima jer im je dejstvo jako sporo i nemaju baš dobar učinak. Sa ciljem da nekako rešim svoj problem koji imam od malih nogu, odmah sam se obratila Saši. Dao mi je da koristim njegov preparat na biljnoj bazi, potpuno prirodan, koji je još uvek u fazi testiranja, i mogu vam reći da sam oduševljena učinkom tog preparata, tako da preporučujem svima koji imaju ovaj problem, da se obrate Saši. Pored toga sto promene na kozi brzo prolaze, prema Sašinim rečima preparat ubija i virus herpesa u telu. Tako da se iskreno nadam da ću se konačno rešiti ove napasti.

     Prezadovoljna sam preparatom, svaka čast Saša, sve pohvale! Nadam se da će što više ljudi čuti za tebe i tvoje preparate, jer su zaista magični!

     Pozdrav svima!

M. Panić - Loznica, 24.8.2015.

     Srebrnu vodu koristimo vec duže vreme, odlična je za imunitet. Mojoj deci je pomogla kod upale uha, grla kao i za očne infekcije. Zdravstveno stanje im se dosta poboljšalo.Otporniji su na viruse...Tako da smo prezadovoljni. Hvala Sasa!

A. Vukadinovic - Sombor, 14.3.2015. 

     Za zeolit sam čuo 2012. godine kada mi je otac drugi put operisan od tumora na bešici. Seo sam za kompjuter i zainteresovao se za neki drugi vid lečenja. Jer ako se još jednom moj otac bude operisao, pomislio sam, ne bi izdržao pošto je dugogodišnji srčani bolesnik. Doktor nam je rekao da budemo načisto u vezi njegovog stanja i da ima još najviše 3 meseca zivota.

     Zeolit mi se činio od svih ponuđenih prirodnih preparata nekako najbolji. Pošto sam odgajivač golubova i tu sam se sretao sa zeolitom kao prirodnim preparatom za čišćenje organizma od toksina, jer je hrana sa kojom hranimo golubove prskana herbicidima i pesticidima. Tako da su moji golubovi rado kljucali zeolit kad god bih im dao, a otkad sam to primetio, redovno im dajem i oni su uvek zdravi i snažni.

     Zeolit se mogao nabaviti na nekoliko mesta, a u iskustvima korisnika koje sam danima čitao, najviše pohvala je bilo na zeolit koji prodaje Saša Cvetković! Odmah sam stupio u kontakt sa njim i zamolio ga da mi pošalje 1 pakovanje. Sutra dan je stiglo brzom poštom i prema njegovom uputstvu sam počeo ocu da dajem zeolit 3 puta dnevno. Nakon nekoliko nedelja je bilo vidnog napretka. Odlazili smo na kontrole, vadio je krv, kontrolisao mokraću i to je bilo svaki put mnogo bolje. Prošlo je onih famoznih 3 meseca strepnje i bivalo je sve bolje. Otac mi je redovno pio zeolit, a i mi sa njim, cela porodica, preventivno. Moj otac nije imao više problema sa bešikom.

     Sledeće iskustvo u našoj porodici je moja rođena tetka kojoj je u januaru 2014. godine pozlilo i odnešena je u bolnicu u Sombor. Posle pretraga konstatovan joj je tumor na debelom crevu veličine 4,5 cm, koji je na predlog lekara trebalo da se odstrani. Puštena je kući nakon 2 nedelje do operacije. Odmah sam joj preporučio zeolit koji smo koristili i ona je prihvatila. Počela je da ga koristi isti dan. U bolnici joj je rečeno da će da jave kada će biti na redu za operaciju, pošto doktor dolazi iz Beograda. Prošlo je više od mesec i po dana i obaveštena je da se javi u bolnicu radi pregleda i dogovora oko operacije. Kada je pregledana, nalaz je bio mnogo bolji nego prethodnog puta. Sada se tumor smanjio i bio je 2,5 cm. Predloženo je da, ako želi da se operiše u narednom periodu javi, pošto ima hitnijih slučajeva. Koristila je redovno zeolit 3 puta dnevno i dalje, a na Sašin predlog prestala je sa unosom mesa, šećera, a koristila je više povrća i voća. U januaru ove godine odlazi kod svog lekara, koji je upućuje ponovo na vađenje krvi, mokraće i već sve što je potrebno za pregled kod lekara specijaliste da bi se uradila kolonoskopija. Kada je urađena kolonoskopija u nalazu više nije postojao nikakav tumor na debelom crevu, što je njoj i svima nama došlo kao veliko olakšanje! Ona i dalje nastavlja da pije zeolit jer veruje da joj je pomogao da se reši bolesti.

     Svi mi u kući i cela naša rodbina i prijatelji koristimo zeolit i verujemo u njega!

     Hvala Saši na korisnim savetima i što nam je zeolit slao uvek na vreme, tako da nismo nikad oskudevali. A i cena je popularna, tako da u današnje vreme svi mogu da sebi priušte taj mineral za zdravlje!

     Pozdrav Saši i hvala!

 

S. Leskovar - Ljubljana, 09.3.2015.

     Dolgo sem rabila, da sem našla čas, da naredim povzetek našega uživanja zeolita. Otrok ima diagnozo avtizem in smo v novembru 2014. začeli s pitjem zeolita. V 14 ih dneh se je poznalo izboljšanje. Nenadni preskok v obnašanju. Kar naenkrat je otrok postal tipični 5 letnik, ki uveljavlja svojo voljo. Izražati je začel (verbalno) svojo jezo, žalost in veselje. Znal je povedati, kako se počuti. Pri otroku je po večini problem govor, ki je slabše razvit in ima osiromašen besedni zaklad. Skratka, preskok je bil neverjeten. Vsak dan nekaj novega. Tako je bilo 1 mesec. Pitje se je nadaljevalo še naprej, brez ustavljanja 3 mesece. Začetek februarja, ko smo končali, je otrok kot po naklučju zbolel. Zelo. 4 dni vročina med 38-40. Po tednu dni bolezni je bil otrok odmaknjen in neprepoznaven. (to pripisujem temu, da se je organizem moral spraviti v red) Sedaj po 3eh tednih... Po bolezni je govor zopet nepredoval, zavedanje sebe in okolice se je zopet izboljšalo, če ne celo nadgradilo. Posluša in raziskuje zvoke, čeprav je mogoče še vedno preveč občutljiv na glasne zvoke. Povzetek: boljša koncentracija, večje zavedanje, interes govora, izražanja in pisanja je enormna. Želja po izražanju pa močna. Točno to, kar je manjkalo. Pogovor z otrokom in lahko rečem da sem na poti da ga doživim v celoti.

     Sem srečna in hvaležna za informacije in priložnost spoznati Sasa ki mi je bil, za vsako trapasto vprašanje, vedno na voljo.

 

K. Simović‎ - Novi Sad, 02.3.2015.

     Postovani, imala sam priliku da budem prisutna kada je viskom vrseno ispitivanje tri uzorka zeolita, od kojih je jedan bio vas. Svaki zeolit je bio rastvoren u posebnoj casi vode. Ispitivac je levu ruku stavljao u rastvor, a u desnoj je drzao visak (ako je zeolit dobar onda se visak okrece u smeru kretanja kazaljke na satu, a ako je los onda se okrece suprotno od tog smera, naravno sto je zeolit bolji visak se brze okrece). Neverovatno je bilo videti koliko se ispitivanje Vaseg zeolita razlikovalo od ispitivanja druga dva, visak se mnogo brze okretao u smeru kretanja kazaljke na satu.

     Sale, hvala Vam mnogo sto svoj posao radite s ljubavlju!

 

V. Đorđević - Veliko Gradište, 24.02.2015.

     Imala sam mehur na repnoj kosti tj. trticnoj, koji je na dodir bio bolan i pun tečnosti (ne znam kakve i doktor mi je rekao da to moze samo hirurskim putem da se ukloni), i u toku drugog meseca redovnog konzumiranja zeolita osecala sam bolove na istom mestu, da bi posle nekih 15 dana bol prestao samo odjednom i oteklina nestala. Takodje, ne pijem ni lekove za tahikardiju, osetim je ponekad, ali nije ni približno kao pre. Kosa je prestala da mi opada, imala sam početak paradentoze, gde od upotrebe zeolita primecujem poboljsanje. A o energiji i elanu za rad da ne pricamo, kao da zeolit pokupi umor iz mene.

     I da, uradila sam ultra zvuk abdomena, nemam vise mulj u bubrezima kao i da mi je zeolit očistio žučnu kesu.

     Vama Saša hvala na najboljem zeolitu!!!

 

T. Stanišić - Mostar, 10.01.2015.

     Odavno sam trebala ovo da napisem, ali uz dva malisana sve je nekako aj kasnije cu, pa ajde sutra i tako u nedogled.

     Nasi problemi su poceli nakon MMR vakcine, nakon koje je cerkino spavanje (i danju i nocu) bilo veliki problem. Do tada je uvek spavala lepo, mirno, i kad bi se budila to je bilo ono normalno budjenje kao i kod svake bebe. Nakon vakcine to je preraslo u vristanje, kolutanje i izvrtanje ociju, grcenje, izvijanje (blagi uzas), neprepoznavanje cak ni mene u tom momentu - i nista nije pomagalo a desavalo se svako vece tacno u isto vreme. Pocela sam da citam, istrazujem i tako sam naisla na mame cija su deca imala slicne ili vece probleme i svuda se pominjao zeolit i Sasa Cvetkovic. Odmah smo porucili i nakon 4 meseca koriscenja moja cerkica je bila ista kao pre mmr-a a takva je i dan danas, sve je kao sto je nekada bilo.

     Mislim da deci treba davati zeolit i preventivno jer u danasnje vreme kada nas truju i prskaju sa svih strana svakako je bolje spreciti nego leciti. Ne zovu ga dzabe mineral zivota.

     Hvala od srca Sasi!

 

J. Kočevar - Polzela, 18.10.2014.

     Od prijatelja sem slučajno izvedel za koristne zdravilne lastnosti ZEOLITA. Zgolj iz same radovednosti sem poskusil njegov okus, in moram priznati, da mi je bil kar nekako všeč. Sem si mislil: »Če je dober za druge, bo še meni«.

     Ko sem ga začel uživati redno vsak dan po tri male čajne žličke, sem opazil čudno reakcijo. Moje blato je postalo popolnoma črno. Ko sem to omenil Saši, dobavitelju ZEOLITA me je potolažil: »Sedaj ti zeolit čisti črevesje po vseh kotih in vijugah, ko boš imel črevesje očiščeno boš zopet imel normalno rjavkasto blato«. Točno tako se je tudi pokazalo. Po cca 14 dneh sem imel blato popolnoma normalno.

     Občutil pa sem tudi neobičajno dobre in prijetne telesne spremembe, ki so mi dale tudi nov intelektualni zagon. Še več, počutil sem se pri mojih 76 letih, vitalnega kot v tridesetih. Nenavadno odlično.

     Hvala Sašo !

 

T. Kristina - Karlovac, 16.9.2014.

     Pijem Zeolit od 4.mjeseca 2014.

- Imala sam visok tlak i otkucaje iznad 100 

- Pila sam tablete higroton za izbacivanje tekućine 

- Imala sam strašan alergijski osip od hrane po vratu.

- Imam artritis

- Anemicna sam i imala sam velikih problema sa kilažom!

- Također i gastritis, zbog njega sam zbog kiseline ponekad spavala u sjedecem položaju.

     Otkad pijem Zeolit, tablete su moja prošlost, moja doktorica se iznenadila, kad sam joj pričala o Zeolitu gledala me sa upitnikom ali moje bolje stanje se vidi čak i na licu, na koži i osmjehu.

- Skinula sam 11 kg i još ću!

- Zeolit mi je prva ljubav ujutro kad se probudim i nemogu više zamisliti da se vratim na staro!

     Hvala vam Saša i za savjete i za Zeolit, nadam se da ćete mi i dalje iz prve ruke dati informacije!

 

T. Radošević - Inđija, 16.9.2014.

     Postovani Sasa, hvala na posiljci zeolita koju sam dobila vec danas (juce narucena). Iako sam pocela da koristim vas zeolit pre samo 3 nedelje, moje zdravstveno stanje je znatno poboljsano... Naime, imala sam problem od marta meseca sa gorusicom, bolom u zeludcu, kiselina zeludacna povecana, slabo sam jela, izbacivala iz jelovnika po malo jednu po jednu namirnicu koja mi je smetala,oslabila 8 kg, pila biljne cajeve, stavljala obloge, i na kraju pocela terapije sa kontrolokom... To je bio moj mali poraz jer zaista izbegavam hemiju koliko god je to moguce. Medjutim, i pored lekova imala sam bolove u zeludcu, dijareje... Jelovnik mi se sveo na pirinac, kuvan krompir i mrkvu... Gladna, a ne mogu da jedem... Narucila sam zeolit pre 3 nedelje, i prvo sto sam kod njega primetila je da sam se posle prve case osecala opusteno, kao kad sam pila bromazepam da bih opustila taj grc u zeludcu. Posle 2 dana osetila sam da mi se apetit popravlja pa sam polako pocela da uvodim svaki dan po jednu novu namirnicu. Sada vec smem da jedem skoro sve! Jos nisam hrabra da probam pasulj, ali ko zna mozda se usudim uskoro. Pocela sam da radim vezbe, eksperimentisem sa novim receptima u ishrani, poletnija sam i zadovoljnija sobom, imam dovoljno snage da svoje dvoje male decice opsluzim.. Ugojila sam se 2 kg. Jos uvek pijem caj za gastritis (maticnjak, nana, kim, kamilica, bokvica, kopriva) i kontrolok, nadam se da kontrolok necu jos dugo... Veliki pozdrav svima koji imaju problema kao i ja, i zelim im uspeha u ozdravljenju!

 

N. Đurović - Beograd, 10.9.2014.

     Hteo bih ovom prilikom da podelim sa Vama moja iskustva sa zeolitom. Moj tip je manje gojazno stanje u zadnjih 10, 15 godina. U stvari od kako znam za sebe borio sam se sa viskom kilograma pokusavajuci da poboljsam sopstvenu spoljasnjost i samopouzdanje koje je znacajno uticalo na moj zivot. Takodje od malena sam imao ceste infekcije usiju i bio sklon prehladama temperaturama i sl. Bavim se poslom koji je izrazito sedece prirode. U tom polozaju provodim vise od 10 sati dnevno, poslednjih 20 godina.

     Roditeljskog staza imam vec 8 godina. Takav staz mi je doneo i nove inicijative vezane za sopstveno zdravlje. Shavtio sam da nije samo moja nego i potreba moje dece ukljucujuci i celokupnu porodicu, da im roditelj odrzava zdravlje u kontinuitetu i da to za njih ima adekvatno znacenje.

     Do 35-te godine nisam osecao vece promene u predelu abdomena, samo ucestali umor i brzo zamaranje. Tek godinu kasnije sam saznao putem ultrazvucnih merenja da mi je jetra uvecana skoro dva puta kao i da je uvecana zbog masnih naslaga. Shvatio sam da mi je zdravlje ugrozeno i od tada idem na kontrole jednom u dve godine.

     Kad sam saznao za problem sa jetrom, pojavio se vezano za to i problem sa kozom, i ko zna sta bi jos bi bilo da nisam u medjuvremenu sazreo u odnosu prema sopstvenom zdravlju pa sam krenuo da istrazujem i nacine koji mogu da me odvedu ka poboljsanju celokupnog zdravstvenog stanja. Poceo sam da pijem cajeve i vrsim cescu zdravstvenu kontrolu. Prvo su to bili cajevi vezani za krvnu sliku, pa kasnije i razni melemi za kozu ali mi to nije toliko znacajno donelo poboljsanja koliko mi je svo to iskustvo donelo jedan novi senzibilitet prema biljkama i okrenulo ka Prirodnim resenjima.

     U takvom stanju sam bio dok nisam saznao za zeolit 2012. godine. Neposredno posle toga pronalazim Sasu Cvetkovic iz Vranja na internetu i odlucujem po njegovom savetu da odem na kontrolu abdomena i proverim jetru. Tada je ponovo potvrdjena da je dvaput uvecana. Tada sam ostao bez terapije jer nisam doneo izvestaj o krvnoj slici. Istovremeno sam poceo da pijem zeolit tri puta dnevno pre obroka po upuitstvu i posle 4 meseca otisao ponovo na kontrolu abdomena. Isti doktor je konstatovao normalno stanje jetre, njene normalne funkcije, velicinu i da je bez masnoce.

     Napravio sam posle toga manju pauzu i ponovo krenuo da pijem zeolit. Primetio sam da mi je ten bolji, koza kvalitetnija i da mi je raspolozenje na nivou. Imam utisak da mi je citav odbrambeni sistem tela jaci, skakucem uz stepenice sto nije bio ranije slucaj. Od tada me ne opterecuju prehlade, infekcije ili problem sa jetrom.

 

M. Matijević - Batajnica, 28.3.2014.

     Sale hocu samo da ti se zahvalim, majka je imala problema sa jetrom, i imala je losiju krvnu sliku.... Posle dva meseca koriscenja, kada je izvadila rezultate krvi ni sama nije mogla da poveruje da su joj posle 10 godina, krvna slika i jetra bili perfekni... Sve je bilo u granicama normale i to na sredini referntnih vrednosti.... Preporucujem svima od srca da makar probaju, bilo kakav zdravstveni problem da imaju, bice im sve jasno posle 2-3 meseca.... Ja licno ga koristim preventivno svaki dan.... Hvala jos jednom Sale... Zelim samo da ljudi veruju i da probaju...

 

S. Jurišić - Beograd, 28.01.2014.

     Gospodine Sasa!

     Prvo da Vam se zahvalim na izuzetnoj poslovnosti. Slusajuci Vase savete i koristeci vas zeolit resila sam vise problema. Organizam mi izbacuje vise tecnosti, za sada je istopljeno svo sitno kamenje u zuci (ostala su dva velika), koza mi je lepsa i barsunastija, secer nije vise toliko visok, opste stanje organizma mi je mnogo bolje i lakse se osecam.

     U nadi da cete i dalje ostati isti puno pozdrava salje Vam Snezana.

 

S. R. Kecojević - Beograd, 31.01.2014.

     Želim ovim putem da Vam se zahvalim! Moj suprug je posle mesec dana neredovne upotrebe zeolita, samo ujutro i uveče i bez promene navika ishrane, uradio analize krvi koje su pokazale da je holesterol, koji je bio uvek izuzetno visok, potpuno normalizovan. Nastavljamo da pijemo i javljamo se posle sledećih rezultata!

 

D. Mijuca - Beograd, 27.12.2013.

     Ja zelim da se ovom prilikom ovako javno zahvalim Sasi na velikom strpljenju, na svim savetima, na razumevanju, na tome sto je uvek dostupan za sva moja a verujem i vasa pitanja i na iscrpnim odgovorima... A pre svega zelim da mu se zahvalim na velikom srcu!

     O lekovitosti zeolita verujem da gotovo svi znamo, ali nisam sigurna da znamo i gde da nabavimo onaj najboljeg, vrhunskog kvaliteta. Ja sam prezadovoljna zeolitom koji nam Sasa nudi... Predivno je usitnjen, jaako sitne granulacije, u vodi se gotovo i ne oseti pa ga i moja deca rado koriste a od predhodnog koji su koristili boleo ih je stomak... Zeolit koji nam Sasa od srca nudi i ja ga od srca preporucujem svima...

     Hvala vam Sasa!

 

A. Habul - Beograd, 15.12.2013.

     Cao Sasa!

     Bas sam hteo da ti javim da sam uspesno izlecio psa zeolitom. I to ovim tvojim koji i ja pijem. Moj pas je imao reumu. I kad je bila promena vremena nije mogao da hoda, a posebno ne na zadnjim nogama. A, otkad je poceo da pije zeolit, bukvalno posle dva dana, ne samo da je prohodao vec i trci kao u mladosti!!!

     Terapija je iznenadila sve njegove veterinare. Osim toga, vremenom je dobio i na misicnoj masi, iako su svi veterinari govorili da treba na dijetu, kako bi bio laksi i kako ne bi opterecivao zglobove.

 

M. Savić - Novi Sad, 22.10.2013.

     Poštovanje svima!

     Želela bi da podelim ovu priču sa vama i svoje iskustvo sa zeolitom.

     Moram da priznam da o zeolitu nisam znala mnogo, sem da spada u vrstu minerala koji su dobri za ljudsko zdravlje. Naime početkom leta saznajem od prijateljice da daje zeolit svojem sinu i da ima pomaka.

     Od informacija koje sam saznala najviše mi se dojmilo to je da je zeolit dobar za čišćenje teških metala i za kompletan imuni sistem.

     Pošto moj sin ima autizam i povećan nivo teških metala (olova i žive) odlučila sam da pokušamo...

     Prvih mesec dana nije bilo značajnijih promena. Ali su onda problemi sa učestalim stolicama prestali, iako su kod njega bile jako izražene (pošto pati od kandidijaze već niz godina, a uz primenu raznih probiotika, cajeva, kapi i nekim drugim medikamentima nismo uspeli rešiti problem).

     Ono što je zanimljivo, on postaje manje hiperaktivan i sa boljom pažnjom.

     Iako par godina nije govorio ponovo je počeo izgovarati jednostavne reči, na moju veliku radost kad sam ga čula da izgovara mama. Zeolit koristimo 5 meseci s tim što smo prva 3 meseca bili na intezivnom tretmanu. Sada pijemo preventive radi manju dozu ali ne prestajemo.Jer se pokazalo da je to jedan od dobrih načina da se zdravstveno stanje poboljša. Takodje ga koristim i ja jer svi znamo koliko je život stresan i da kažem iz svoje kože, da se osećam bolje i imam više snage i poleta da se nosim sa svim onim što život znači.

     Od kada uzimamo zeolit nismo bili bolesni.

     Hvala Saši...

 

D. Ž. Terzić - Gajdobra, 19.10.2013.

     Vise puta u raznim grupama i mojim mnogobrojnim prijateljima sam rado preporucila Zeolit i neobicno plemenitog Sasu. Dakle pre godinu dana sam imala problem sa zdravljem devojcice, imala je mononukleozu i bezbroj problema je usledilo, a ja uzasan pusacki kasalj sin ekceme. I dosta sam se raspitivala kod prijatelja kako i sa tim dici imunitet resit se svih ovih problema ali i pregrst preporuka sam dobila za Sasin zeolit. Jer nije samo bitno znati nesto o istom, neko od koga ga nabavljamo, kada sam videla da je covek isuvise posten a pritom vrlo skromna osoba odlucila sam se za Sasu Cvetkovica.

     Rezultati su bili vise nego odlicni tako da sam bila i ja i moji prezadovoljni, a sto je najbitnije svi su me zvali prvo da me pitaju ko je Sasa koga toliko hvalim, jer sam vrlo skrta na hvaljenju i znaju da ako kazem covek i po onda je rec o pravoj osobi. Pijem sada samo 1 dnevno zdrava, a verovali ili ne i neizmerno spokojna nista me nemoze iznervirati dakle novo saznanje utice i na raspolozenje. TOPLO PREPORUCUJEM BAS OVAJ ZEOLIT jer je proveren od moje porodice i preko 100 mojih bliskih prijatelja.

     A Vama dragi Sasa zelim puno dobrih dela i da ste zivi i zdravi.

 

J. Trivić - Srbobran, 17.10.2013.

     Htela bi da podelim svoje iskustvo sa onima koji su poput mene trazili resenje za svoje probleme a zvanicna Medicina ih nije imala. Zeolit je jedna od retkih stvari za koju verujem da stvarno moze pomoci vecini. U mom slucaju se pokazao izuzetno delotvoran u regulaciji secera u krvi. Nakon par meseci upotrebe doze insulina su mi prepolovljene i nema vecih oscilacija glikemije.

     Takodje mi je pomogao i u regulaciji rada creva. Mnogobrojni stresovi su mi se ispoljili u vidu "Sindroma nervoznih creva". Osecala sam ceste bolove, nisam mogla nigde da odem, nocu da spavam... Rezultati se pokazu isti dan.

     Svima koji imaju problematicnu kozu ili promene na njoj bi ga preporucila u kombinaciji sa Kantarionovim uljem.

     Od bakterijski i gljivicnih oboljenja do rana i opekotina. Mogucnosti su beskrajne, a uz malo volje i truda daje mnogo vece rezultate nego vecina lekova koje unosimo u sebe i pravimo jos vecu stetu...

     Takodje bih zahvalila Sasi na nesebicnu pomoc i savete koje mi je pruzio!

 

N. Palamarević - Beograd, 11.10.2013.

     Pozdrav svima!

     Evo koristim ovu priliku da se jos jednom zahvalim Saletu na savetima i uputstvima u vezi koriscenja zeolita proteklih 10 meseci i da kazem par reci o svom iskustvu. 

     Zbog izuzetno jake alergijske reakcije na ambroziju, koja je iz godine u godinu bivala sve jaca, odlucio sam da probam terapiju zeolitom. 

     Zeolit sam poceo da pijem pocetkom januara i to kako mi je receno, 3x dnevno po 5 gr. i tako oko 3,5 meseca, a onda sam nastavio sa smanjenom kolicinom, 2x dnevno po 2-3 gr., koliko pijem i danas. Vec posle samo nekoliko dana od pocetka konzumacije primetile su se prve promene u vidu nestanka migrene, od koje sam patio 20 godina i za koju nisam ni pretpostavio da zeolit moze da izleci i koja se do danas nije vratila, poboljsanje opsteg stanja organizma, naleti energije, znatno vise snage. Kako je vreme prolazilo osecao sam se sve bolje i bolje a usput je nestala i alergija na kucnu prasinu. Sezona cvetanja ambrozije je dosla i dok ovo pisem, polako prolazi i sa zadovoljstvom mogu da kazem da je alergijska reakcija smanjena bar za 70%, tako da nije bilo potrebe ni za kakvim lekovima, za razliku od prosle godine, gde bez ventolina nisam smeo iz kuce da izadjem. Sve u svemu, mogu da kazem da sam jako zadovoljan Saletovim zeolitom i da me apoteke nece skoro videti.

     Sve najbolje!